In Nyheter

I det tredje avsnittet av Tro, hopp & hästar åker vi med Simon Wall till pojkvännen Marcus och vi får ta del av hur det är att vara öppet homosexuell i travsporten. Rebecca Dahlén funderar på för- och nackdelar med att jobba sida vid sida med sin sambo och Matilda Persson gör sina hästar redo för start på Åbytravet och Julian McLaren berättar om hur livet tog en ny vändning när hans pappa hastigt gick bort, och Julian plötsligt blev ansvarig för ett helt stall med galopphästar.

I realityserien Tro, hopp & hästar får vi följa fyra unga människor som har hästarna som sin livsstil och sin passion. I första säsongen är travsporten väl representerad med tränaren och uppfödaren Simon Wall, hästskötaren och kusken Matilda Persson och uppfödaren och tränaren Rebecca Dahlén. Galoppsporten finns också med genom tränaren Julian McLaren. Rustade med varsin 360-graderskamera får vi en exklusiv inblick i deras vardag, följa dem i med- och motgång och ta del av på vilket sätt hästarna har gjort och gör skillnad i deras liv.

Serien ”Tro, hopp & hästar” är producerad inom satsningen Gilla Häst som drivs av Hästnäringens Nationella Stiftelse och som, enkelt beskrivet, handlar om att stärka hästens roll i samhället, få fler människor att upptäcka de välgörande hästkrafterna och få fler att inse att hästar gör skillnad. Även människor som står långt från stallen.

Recent Posts