In Nyheter

2021 är utsett till Friluftslivets år av Naturvårdsverket för att Sveriges befolkning ska komma ut mer i naturen. Det ville vi såklart vara med och uppmärksamma, för hur gör man det bäst? Jo, genom att uppleva häst såklart! I vår sommartävling på Gilla Häst uppmanade vi våra följare att dela sin bästa bilder på sina hästupplevelser och vi fick in mängder med fina bilder och berättelser. Tre vinnare har utsetts och vinner varsin goodiebag somriga priser med hästtema. Vi vill passa på att tacka alla som deltog för de fina bidragen!

Vinnare: Gunilla Johansson
”Upplevs bäst tillsammans med döttrarna och häst i solsken i närhet till skog och sjö”

Vinnare Gunilla Johansson.

Vinnare: Anna Bäcklund
”Du och jag och havet.”

Vinnare Anna Backlund.

Vinnare: Karin Pettersson
”Denna bild är från ridturen vi gjorde uppe i Jorm. Red på svenska och norska fjällen på islandshästar. Vi övernattade på fjället i en kåta och på hemvägen simmade vi i en fjälljock till häst. Magisk upplevelse med underbart väder.”

Vinnare Karin Pettersson.

Hedersomnämnande: Anneke Kroonder
”Naturupplevelsen från hästryggen är fantastiskt. Att rida ut en tidig morgon innan solen är allt för varm är underbart.”

Vinnare Anneke Kroonder.

Hedersomnämnande: Andrea Eriksson
Första fjällturen med min egna islandshäst Vinda. Bilden är tagen på vägen ned från Trillevallen och hästarna har vätskepaus.”

Vinnare Andrea Eriksson.

Hedersomnämnande: Christina Lindström
Lisa-Marie och Filippa”

Vinnare Christina Lindström.

Hedersomnämnande: Git Persson
Cleo, en av mina fina kollegor på Söderåsens turridning! Varje dag på jobb är hästlyx!” 

Git Persson.

Hedersomnämnande: Monica Hellgren
Vilopaus.”

Monica Hellgren.

Hedersomnämnande: Karin Gunnarsson
Att efter 45 hästår tillsammans med min syster, få lov att fortsätta hästlivet med min dotter. Vi har t.o.m. den glädjen att ha möjlighet att gå ner till samma sjö. Tacksamhet och glädje!”
Karin Gunnarsson.

Hedersomnämnande: Gunilla Brodin
Att efter en stroke och med balansproblem, med litet hjälp komma upp i sadeln igen, tårarna kom vilken lycka, tack Hallamölla Gård för en värdefull upplevelse!”

Gunilla Brodin.

Hedersomnämnande: Josefin Söderwall
En härlig tur i vagnen bakom vår 6:åriga godkända fjordhingst han är bara körd lite sporadiskt men oj vad han älskar att få dra vagnen jag sitter och bara njuter av att se honom arbeta.” 

Josefin Söderwall.

Recent Posts