In Nyheter

Ridsportens stjärnsystrar Emilia och Olivia Bergåkra är tillbaka i SVT med Hästvloggen. I den här säsongen blir det fölfödslar, dramatiska olyckor, tuffa förluster varvat med framgångar och drömmål som uppfylls.

I Hästvloggen på Svtplay  får vi följa systrarna Emilia och Olivia Bergåkra under några händelserika månader i deras hästliv. Det utlovas ”Extremt mycket dramatik” då Emilia satsar på att bli uttagen till EM i Spanien och Olivias stora mål är SM i Fälttävlan. Men alla drömmar kastas omkull när Olivia under ett träningspass ramlar av hästen och transporteras med ambulans till sjukhuset.

– Det är så galet mycket gråt, skratt, hästmagi, syskonkärlek och stora känslor den här säsongen. Allt hände liksom. Jag vill inte avslöja för mycket, men jag kan säga att jag uppnår mitt livs största mål, berättar Emilia Bergåkra.

Tävlingar, comebacker och segrar  är ändå ingenting i jämförelse med säsongens höjdpunkt, tycker Olivia.

– Jag älskar att tävla, det är då jag lever som mest. Men inget slår att sitta med ett nyfött föl i famnen som tittar på en med stora mörka ögon.

Hästvloggen hittar du på SVT Play.

Recent Posts