In Nyheter

Den 2–4 juli kan du uppleva häst på ett spännande sätt i Skåne, då anordnas nämligen ”Hästrundan” för alla som har det minsta hästintresse, liten som stor!

Är du sugen på att uppleva hästnäringens alla delar i vacker miljö med andra hästintresserade? Då ska du absolut besöka Hästrundan i Skåne 2–4 juli. Under tre dagar får du uppleva en mängd olika aktiviteter som har någon form av hästanknytning. Det är alltifrån clinics, föreläsningar, käpphästhoppning, turridning och visningar av hästgårdar. Aktiviteterna är anpassade för alla nivåer av hästintresse och går att skräddarsy efter önskemål.

Du kan planera ditt upplägg under dagarna genom att läsa om alla aktiviteter som erbjuds, titta på kartan var de finns samt få en överblick i programmet. För att inspireras så länge kan du titta på härliga bilder från tidigare års Hästrundor här. Hästrundan 2020 genomfördes med anpassningar till Covid-19 så och även i år kan evenemanget genomföras med de restriktioner som råder.

Hästrundan startade 2018 och är ett samarbete mellan Föreningen Hästrundan, hästföretag och föreningar i Sydöstra Skåne samt Destination Häst.

Recent Posts