In Nyheter

I somras utlyste vi en tävling där ni fick dela med er av era bästa sommarupplevelser tillsammans med häst. Nu har vi utsett tre stycken vinnare. Grattis säger vi till – Nelly Melin, Ann Van Wijk och Ann-Charlotte Landby Eriksson som vinner varsin hästupplevelse á 1000 kronor. Vi vill passa på att tacka för alla fina bidrag som vi fick in och kan bara konstatera att Sverige upplevs bäst tillsammans med häst!

Vinnare Ann-Charlotte Landby Eriksson

Upplev häst vinnare.

Jag och fyra av mina döttrar var på Backfors Gård förra sommaren på turridning. Otroligt mysiga hästar och vacker natur. Vi skulle gärna vilja göra om det igen.

Vinnare Nelly Melin
Upplev häst vinnare.

En stund med Scargel. Hästar är helt fantastiska, jag har autism och att förstå människor omkring mig är alltid svårt, med hästar känns allt lättare och bättre, dom väntar så snällt medans jag fixar och försöker lära mig av dem. Solvalla travskola har varit ett fantastiskt lyft i mitt liv där jag får tillbringa tid med världens bästa djur. Hästar förstår mer om oss än vi ibland själva vet, man blir lugn och glad i deras närhet, varje gång.

Vinnare Ann Van Wijk

Upplev Häst vinnare.

Många härliga sommarminnen av olika ridläger på islandshästar hos Ann-Sofi Eva Känngård i Brunflo. Numera har hon sin verksamhet Sörmoflo Lodge & Farm som vi jättegärna skulle vilja besöka på kommande ridläger och hästaktiviteter. Häst är bäst!

Hedersomnämnande Jenny Borg

Upplev häst vinnare.

Detta är jag som rider hemma i skogen. Men vill gärna hitta på någon annanstans att rida. Eller på turridning eller ridläger.

Hedersomnämnande Sofia Leo

Upplev häst hedersomnämnande.

En skön sommarkväll i Juli, jag och min son Lucas.

Hedersomnämnande Marie Sjödin

Upplev häst hedersomnämnande.

Midsommartur på Hallandsåsen.

Hedersomnämnande Emma Johansson

Hedersomnämnande Upplev Häst

På promenad i sommarnatt i Norrbotten, Luleå. I Jämtön som är en idyllisk liten by norr om Luleå brukar kvällarna i augusti vara magiska med dimma och rosa himmel! Jag tog med mig mina två grabbar (häst och sambo) på promemad en sen kväll och den stora elogen ska gå till min sambo som tog fotot under det perfekta tillfället.

Hedersomnämnande Vendy Magnusson

Upplev häst.

Plånkan har inte råd med några lektioner just nu så det hade varit helt underbart om man hade fått ta några lektioner snart igen.

Hedersomnämnade Emma Roos

Upplev häst.

Var härom veckan & red hos Trumvallen Fjällridning. Vi fick en heldag i sadeln på välridna trevliga kallblod & varmblod. Turen gick upp fjället där vi pausade & njöt av utsikten. Magiskt. Det gör jag gärna om fler gånger i sommar.

Hedersomnämnande Carola Kjellgren

Upplev häst.

Den här härliga bilden togs i samband med ett sommarläger på Älva gård på Alnö /Sundsvall och man kan riktigt se den ömsesidiga kärleken och glädjen som hästarna ger.

Hedersomnämnande Monica Lundström

Upplev häst.

Jag och min älskade nordsvensk Julle. Vi har en lång historia ihop och förra året på sin ålders höst blev han äntligen min ❤️ vi tar vara på varje dag tillsammans även om han inte håller för ridning numer. Därför önskar jag få åka på tur till Svartedalen och deras nordsvensk-ritter.

Hedersomnämnande Caroline Mattsson 

Upplev häst.

Jag och min häst Pontus hemma i hagen sommaren 2016. Vi var på Horsemanship – läger 6 år i rad på Skarnhallagård men det är några år sen nu och lägret finns inte kvar längre. Hade gärna velat åka till Stall Sonakull och prova på deras mysiga Haflinger på en tur i skogen.

Recent Posts